Elkészítés: Cseppents egy apró csepp olajat egy papírtörlőre, és ezzel jól töröld át a tepsit, hogy ne ragadjon le nagyon a sült alma. Vágd ketté az almát, csumázd ki, majd szeleteld fel, szórd be a tepsi aljába. Tépj egy alufóliát (én olyan hosszút szoktam, mint amilyen széles), majd terítsd el az asztalon. Szórj rá egy kis fahéjat és egy kis szegfűszeget. Vetkőztesd le a banánokat, majd rakd rá a fahéj-szegfűszeg ágyra. Csomagold be az alufóliával a banánt, majd tedd rá az almára. Úgy szoktam rátenni, hogy a szélei lefele legyenek befordítva, így ha egy kis leve távozik, akkor az az almára csurog majd. Rakd be sütni a sütőbe kb. 20 percre közepes lángon. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre