Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Süllő-fasírt paradicsomlekvárral

MME MME
30 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A halhúst megtisztítjuk és összevágjuk vagy ledaráljuk. A beáztatott kenyeret kinyomjuk, hozzáadjuk. Az apróra vágott újhagymával, petrezselyemmel, paprikával alaposan összeforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük. Kis gombócokat vagy tallérokat formálunk belőle (egy műanyagpohár segítségével, amelyet gyűrűkre vágunk), sütőpapírra fektetjük őket, majd 180 Celsius-fokos sütőben, mérettől függően 15–20 percig sütjük.

Tálaláskor a tallérok tetejét megkenjük az Aranyszarvas Zöldséglekvárral Paradicsomból.

Megjegyzés

Recept és fotó: Aranyszarvas - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss