Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sügér, steak és profiterol: ezt ették a Golden Globe-on!

default user icon
MME
Tegnap éjszaka átadták az idei Golden Globe-díjakat. Az Oscar előszobájának nevezett rendezvényen a színészek, rendezők, operatőrök, filmes szakemberek mellett a ruháké a főszerep, de számunkra persze az is izgalmas, hogy az 1300 meghívott mit evett, ivott ezen az estén.
az előétel!

Az első fogás friss rukkol saláta volt, amelyet vékonyan szeletelt arany céklával, görögdinnyével, retekkel, grépfrúttal kínáltak, és kecskesajtot szórtak a tetejére.

A főétel: két variáció!

Két főételt kaptak a vendégek: chilei tengeri sügér került tányérra, szárított paradicsom pestoval, burgonyahabbal, valamint filet mignon-t (steak-et) kínáltak még főételnek, amit varágnyagombával és parmezános rizottóval, brokkolival szolgáltak fel.

3 szexi desszert

Három desszertvariációval kínálták meg a vendégeket a Golden Globe-on, amelyet Thomas Henzi mestercukrász álmodott meg. Az egyik finomság a háromrétegű mandulás torta, amelyet narancsos mascarpone krémmel töltöttek meg. Emellett kerekedett az amerottós vaníliakrémmel töltött profiterol mandulával a tetején, valamint a gianduja csokis roppanós süti - legalább az egyiket bármikor szívesen kipróbálnák!

Mit ittak az A-listás celebek?

Pezsgő koktélokkal, pezsgővel várták a közönséget az előkelő rendezvényre, ahol természetesen a finom italokat Moët & Chandonból készítették. Az eseményre készült egy speciális pezsgős koktél is, a Moët Dimond, amelyet Moët pezsgővől, narancslikőrből és egy kesernyés likőrből állították össze.

A fenséges menüt a Beverly Hills Hilton mesterszakácsa, Alberio Numziata, Thomas Henzi mestercukrász és csapata álmodta meg és készítette el a 74. Golden Globe Awards-ra.

Ezek is érdekelhetnek

Friss