Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stresszmentes főzés: Így készíts hortobágyi palacsintát pörköltmaradékból

Nem vitás, hogy a hortobágyi húsos palacsinta az egyik legfinomabb hazai fogás. Kiváló kaja lehet ez abban az esetben is, ha például megmaradt az elmúlt napokból egy kevés csirkepörkölt. Mészáros Balázs séf meg is mutatja nektek, hogyan készítsétek el ezt a magyar ételspecialitást stresszmentesen.

Hasznosítsd újra a pörköltet a lehető legjobb módon úgy, hogy egy isteni hortobágyi húsos palacsintát készítesz belőle. Így persze, már nincs is más dolgod, mint a tésztát összeállítani, a palacsintákat kisütni, majd a krémesre darált pörkölttel megtölteni. Ha esetleg mindezek előtt még egy jó csirkepörkölt receptre is szükséged lenne - hogy a palacsintához meglegyen később a maradék hús -, akkor aMindmegette Húsiskola legutóbbi videójábólazt is könnyedén elsajátíthatod!

A HORTOBÁGYI PALACSINTA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss