Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stresszmentes főzés: Így készíts hortobágyi palacsintát pörköltmaradékból

Nem vitás, hogy a hortobágyi húsos palacsinta az egyik legfinomabb hazai fogás. Kiváló kaja lehet ez abban az esetben is, ha például megmaradt az elmúlt napokból egy kevés csirkepörkölt. Mészáros Balázs séf meg is mutatja nektek, hogyan készítsétek el ezt a magyar ételspecialitást stresszmentesen.

Hasznosítsd újra a pörköltet a lehető legjobb módon úgy, hogy egy isteni hortobágyi húsos palacsintát készítesz belőle. Így persze már nincs is más dolgod, mint a tésztát összeállítani, megtölteni, majd kisütni. Ha esetleg mindezek előtt egy jó csirkepörköltel készülnél, hogy a palacsintához meglegyen később a "maradék" husi, akkor a Mindmegette Húsiskola legutóbbi videójából azt is könnyedén elsajátíthatod. Főzz stresszmentesen! 

A HORTOBÁGYI PALACSINTA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

 

Ajánljuk még:

ÍGY LESZ HIBÁTLAN A MAGYAROK NAGY KEDVENCE, A CSIRKEPÖRKÖLT >>> 

 

MAJONÉZES KRUMPLISALÁTA, AMIT EZENTÚL CSAK ÍGY FOGSZ ELKÉSZÍTENI >>>  

 

ELLENÁLLHATATLAN TÖLTÖTT PAPRIKA PARADICSOMSZÓSSZAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss