Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bajai, szegedi és korhely halászlé egy fazékból karácsonyra

default user icon
MME
A Mindmegette új sorozatában Mészáros Balázs abban lesz a segítségetekre, hogy ne kapjatok idegösszeomlást a karácsonyi sütés-főzés során, és stresszmentes legyen az ünnepi készülődés. A karácsony a halászléfőzés időszaka, ezért most nem is jöhetne jobbkor egy szuper recept, aminek segítségével rögtön háromféle változatát készíthetitek el. Bajai, szegedi, vagy korhely? Nektek melyik a kedvenc?

Számtalan halászléreceptet ismerünk mi is, ám abban biztosak vagyunk, hogy az csak a töredéke annak, ahány halleves valójában létezik. Legyen az csípős vagy sem, kínáljuk egy jó nagy karéj kenyérrel, gyufatésztával vagy nélküle, minden esetben egy isteni karácsonyi fogás.

Ez a halászléfőzés és -fogyasztás időszaka! Hoztunk is nektek most három szuper receptet hozzá, melyek közül bármelyiket is választjátok, garantált lesz a siker!

A brutálfinom sütőben sült töltött káposzta, a sült kacsacomb, a rögtön puha mézeskalács, a pulykamelltekercs, és a repedésmentes bejgli után most következzen egy újabb karácsonyi klasszikus, a halászlé.

A szegedi halászlé pontos receptjét itt találod >>>

Ezek is érdekelhetnek