Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stresszhoroszkóp: így kezelik a csillagjegyek a feszültséget

default user icon
MME
A feszültség az életünk része, azt viszont, hogy kinél hol húzódik a teljesítőképesség határa, erősen befolyásolja az illető csillagjegye.

A stressz nem csupán rossz lehet, hiszen ez egy alapvető genetikai kód, mely az energiák összpontosítására szolgál. Bár nyilván csak akkor, ha nem állandósul, mert akkor bizony testi-lelki panaszokhoz vezethet. Sokat segíthetsz a saját állapotodon az életviteled megváltoztatásával, a különféle relaxációs technikákkal, no és az aktív sporttal.

Kos

Az adrenalinfüggő
Imádja a pörgést, akkor érzi jól magát, ha magas az adrenalinszintje. Ha túl nagy a nyugalom, szenved. Kétszer annyit teljesít, mint a többi csillagjegy szülötte, ám a megszokás felőrölheti az idegeit.

Bika

A megtestesült nyugalom
Kitartó és alapos, az egyenletes terhelést a végletekig bírja, a hirtelen változások viszont kihozzák sodrából. Ilyenkor kitör, tombol. Aztán, ha kiengedte a gőzt, újra megszállja a nyugalom.

Ikrek

Nem bírja a monotonitást
Pezseg körülötte a levegő. Akkor érzi jól magát, ha nyüzsöghet, ha mindenbe beleütheti az orrát, így inkább ő okoz stresszt másoknak. A váratlan helyzeteket kifejezetten élvezi, az egyhangúság viszont kiborítja.

Rák

Szüksége van a pihenésre
A legkisebb terhelés is könnyen kibillenti lelki egyensúlyából, a csillagjegyek közül neki a legalacsonyabb a stressztűrő képessége. Már a rövid ideig tartó stresszhelyzet is különféle betegségeket okozhat nála.

Oroszlán

A kihívások éltetik
Csak a dobogó csúcsán tudja elképzelni magát. Gyermekkorától szereti összemérni erejét másokéval, élvezi a versenyhelyzeteket. Ám ha veszít, összeomlik. A kudarcok előbb-utóbb szívpanaszokhoz vezetnek nála.

Szűz

Szívós alkat
Jól bírja a feszültséget. Szervezete könnyen alkalmazkodik a tartós terheléshez, legyen az szellemi vagy fizikai. Inkább ő teremt stresszhelyzetet környezete számára állandó kritikájával, csípős megjegyzéseivel.

Mérleg

Harmóniára vágyik
Csak a kellemes ingerekre: szerelemre, örömre van felkészülve. A negatív hatások hamar kibillentik lelki egyensúlyából, a tartós megterhelés pedig szellemi és testi betegségekbe torkollhat nála.

Skorpió

Bírja a nyomást
Igazi problémamegoldó alkat. Vészhelyzetben vagy nagy megrázkódtatások idején vannak a legjobb ötletei. Könnyen regenerálódik, mert nem rágódik az esetleges kudarcokon, hanem új célokon töri a fejét.

Nyilas

El tud lazulni
Kalandkedvelő, szereti a kihívásokat, de mindig csapatban gondolkodik. Kudarc esetén vagy tartós stresszhelyzetben jól működő öngyógyító, feszültségoldó módszereket talál ki magának (és másoknak).

Bak

A látszat csal!
Kifelé keménynek tűnik ugyan, de valójában nehezen birkózik meg a kihívásokkal. Pesszimista beállítottságú, így eleve lépéshátránnyal indul a versenyekben. A tartós stressz krónikus betegségekre hajlamosítja.

Vízöntő

Hajlamos a pánikra
Nem túl gyakorlatias, inkább szellemi téren teherbíró. A váratlan helyzetekben leblokkol, ezért ezek elől megpróbál kitérni. Nem akar beállni a sorba, nem hajlandó „hétköznapi célokért” harcolni.

Halak

Érzékeny a stresszre
Empatikus alkat, a környezetében tapasztalt diszharmóniát is nehezen viseli. Nem munkálkodik benne becsvágy, inkább visszavonul, befelé fordul. Vigyáznia kell, nehogy melankóliába essen.

SZERELMI HOROSZKÓP: EZEK A CSILLAGJEGYEK SOHA NE RANDIZZANAK EGYMÁSSAL>>> 

ERRE JÓ, HA FIGYELSZ! ILYEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁID LEHETNEK A CSILLAGJEGYED SZERINT>>> 

EZ A 3 LEGÖNZŐBB CSILLAGJEGY>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss