A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel,hogy jól gyúrható tésztát kapjuk. 4 cipóra osztjuk. Mind a négyet egyenként kinyújtjuk. 20x34 cm-es tepsi hátoldalán, 180 fokon, 7 perc alatt megsütjük.
A krémhez, a tejjel simára keverjük a pudingport, a lisztet. A cukrot karamellizáljuk, az a vízzel felöntjük, majd addig keverjük, amíg felolvad. Ezután hozzáöntjük a pudingot és besűrítjük.
Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük, és betöltjük a kihűlt lapokat.
2 kocka csokoládét külön felolvasztuk egy pici étolajjal. A maradék 3 kocka ét csokoládét a fehérrel és az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, és bevonjuk vele a süteményt. A sötét csokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira. Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk, majd hűvös helyen pihentetjük egy éjszakát.