Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stefánia vagdalttal töltött szendvics

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • A Stefánia vagdalthoz:
  • 30 dkg Gallicoop darált hús
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 tk pirospaprika
  • 1/2 tk só
  • frissen őrölt bors
  • 5 db tojás
  • olaj
  • A szendvicshez:
  • 4 db zsemle (magos)
  • 2 db paradicsom
  • 4 levél jégsaláta
  • 4 tk majonéz

Elkészítés

  1. A darált húst összekeverjük a felaprított hagymával, az áttört fokhagymával, a pirospaprikával, a sóval és a borssal. A tojást keményre főzzük. Amikor kihűlt, megpucoljuk, és a tojások köré a húsból gombócot formázunk. Kiolajozott tepsire tesszük a húsgolyókat, és 180 fokos sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük.
  2. Hidegen felszeleteljük. A zsemlét felvágjuk, megkenjük majonézzel, és mindegyikbe teszünk egy szelet salátát, paradicsomot és vagdaltat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss