Elkészítés: A 2 tojást előre megfőzzük, megpucoljuk, félretesszük.
A csirkemellet ledaráljuk, hozzáadjuk a zabpelyhet, belereszeljük a fokhagymagerezdeket, hozzákanalazzuk a natúr joghurtot, és ízlés szerint fűszerezzük. Jól átgyúrjuk, ellapítjuk, rátesszük a 2 főtt tojást, és minden oldalról jól beborítjuk a masszával úgy, hogy ne látszódjanak ki. Egy hosszúkás tálat vagy jénait olajjal kikenünk, és óvatosan belehelyezzük a húsos rudat. A tetejét olajos kézzel elsimogatjuk.
230 fokos sütőben készre sütjük. Nagyon finom és laktató.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre