Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Steak sült zöldségekkel

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst fűszerolajjal jól megkenjük, legalább 2 órát állni hagyjuk.

A zöldségeket megtisztítjuk. A cukkinit, a padlizsánt, a paprikát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát és a zöldfűszereket finomra aprítjuk.

Nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, a hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk benne, hozzáadjuk a zöldségeket (a paradicsom kivételével) és a zöldfűszereket, 5 percig sütjük, majd ekkor a paradicsomot is hozzáadva még 2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a bort meg az ecetet, sózzuk, borsozzuk.

Egy másik serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat tűzforróra hevítünk, a hússzeleteket mindkét oldalon kb. 4-4 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. A zöldségekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss