Elkészítés: 2 dl tejet, 20 dkg margarint és 20 dkg cukrot összeforralunk. Kihűtjük, majd hozzaöntünk 50 dkg darált háztartási kekszet, 3 evőkanál kakaót, 1 vaníliaaromát és 1,5 üveg rumaromát (én fél dl rumot tettem bele). Az egészet összekeverjük, majd egy folpackkal kibélelt tálcára nyomkodjuk.
A kívánt vastagságúra lapigatjuk a tálcán. Kicsit hűlni hagyjuk, közben csokit olvasztunk. Leöntjük a csokimázzal, és hűtőbe rakjuk kb. egy órára, hogy megdermedjen. Utána a kívánt nagyságúra daraboljuk. Utána már nem kell hűtőben tárolni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre