Elkészítés: A spenótot lábasba tesszük, és magas hőfokon, fedő alatt megfonnyasztjuk. Esetleg kevés vizet öntünk alá. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük, és kb. 3 percig pároljuk, azután lecsöpögtetjük.
A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, ha nagyok lettek, akkor hosszában elfelezzük, majd sózzuk és borsozzuk.
Az apró kockákra vágott mozzarellát a spenóttal összekeverjük. A húsokat a masszával megtöltjük, feltekerjük, és fogvájóval összetűzzük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, azután forró olajban, kb. 10 perc alatt kisütjük.
Köretként petrezselymes, vajas főtt burgonyát kínálhatunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre