Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenóttal és barackkal töltött sajtos-sonkás hústekercsek

45 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A filéket frissen tartó fólia között vékonyra kiverem, sózom, borsozom.

Ráhelyezem a kevés forró vízben megfonnyasztott, majd leszűrt spenótleveleket. Szeletelt sajtot, sonkát, majd barackot helyezek rá. Feltekerem a fólia segítségével, a fóliát leveszem, hústűvel megtűzöm.

Kevés forró olajon a tekercsek külsejét megpörösítem minden oldalon, majd tejszínnel bekenem, és forró sütőbe tolom 20 percre. Sülés közben még párszor szilikon ecset segítségével megkenem tejszínnel, ettől szép piros színe és pikáns íze lesz.

Ha kihűlt kissé, felszeletelem. Vajban párolt zöldséget adok hozzá.

Megjegyzés

Előre elkészíthető, vendégváró. A barack helyett aszalt szilvával is készíthető.
- rolvisa

Ezek is érdekelhetnek

Friss