Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótpuding

MME MME
120 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

A parajt leszárazzuk, megmossuk, kisebb darabokra tépdessük. A zsemlét hideg vízbe áztatjuk. Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a parajt és addig pároljuk,amíg összeesik. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük. A kinyomkodott zsemlét összekeverjük a hagymás spenóttal és a tojássárgájával. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A masszát kivajazott pudingformába simítjuk és kb. 1 órát gőzöljük. Tányérra borítjuk, fokhagymás tejföllel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss