Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, margarinon megpároljuk. A spenótot sós vízben pár percig főzzük, majd leszűrjük, és jól kinyomkodjuk. Ezután a spenótot, a túrót, a hagymát és a tojásokat jól összekeverjük. A réteslapot vizes konyharuhára tesszük, egyesével olajjal megkenjük, 3 darabot rétegezve egymásra. Zsemlemorzsával megszórjuk, a töltelék felét rákenjük, széleit kicsit behajtjuk, és a nedves ruha segítségével felcsavarjuk. Ugyanígy mlg egy rudat készítünk. A tetejüket olajjal megkenjük, és előmelegített sütőben, közepes lángon szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre