Elkészítés: A töltelékhez a spenótot a túróval összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, összepároljuk, majd hagyjuk kihűlni. A tésztát keményre gyúrjuk, kinyújtjuk. A tölteléket beletöltjük, és kicsi csomagokat készítünk, melyeket tojással ragasztunk össze. Vízben kifőzzük őket, lehetőleg azonnal, mert ha állni hagyjuk őket, összeragadnak. A fokhagymamártáshoz besamelt készítünk, hozzáajuk a fokhagymát, leöntjük vele a kész raviolit, megszórjuk reszelt parmezánnal (ha nincs, szerintem bármilyen sajt jó), és ha időnk engedi, előmelegített sütőben pár perc alatt összesütjük, de anélkül is tökéletes! Jó étvágyat hozzá! :)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre