A spenótot felengedjük, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a nedvességet. Finomra vágjuk, és tálba tesszük. Hozzáadjuk a megolvasztott vaj felét és a túrót. Az után beleforgatjuk a parmezánt, 1 csipet szerecsendiót, valamint a száraz serpenyőben megpirított fenyőmagot. Megsózzuk és megborsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk.
2 db réteslapot egy kevés megolvasztott vajjal megkenünk, és egymásra illesztjük azokat. Hosszában háromfelé vágjuk. Mindegyiknek a végébe 1 evőkanál tölteléket halmozunk, azután mindet háromszög alakúra hajtogatjuk. Végül a tetejüket egy kevés vajjal megkenjük. Ugyanígy elkészítjük a többi tésztát is.
A töltött háromszögeket liszttel meghintett tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Akkor jó, ha a tészta ropogós és szép aranyszínű. Friss zöld salátalevelekkel kínálhatjuk.