Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos rizottó

MME MME
1
30 perc
bonyolult
átlagos
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon megfonnyasztjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a rizst, az összezúzott fokhagymát, és átfuttatjuk az olajon. Fűszerezzük borssal, majd felöntjük az ételízesítővel ízesített vízzel. Beletesszük a spenótot, és újraforrástól számított 15 perc alatt fedő alatt puhára pároljuk.

Hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot, a tejfölt, a citromlevet, a kaprot, majd tálaláskor rászórjuk a reszelt sajtot, hogy ráolvadjon.

Friss zöldfűszerekkel tálalva tehetjük még pikánsabbá.

Megjegyzés

538 kcal, 14 g zsír

A sajt és tejföl hozzáadása nélkül hűtőben akár 2 napig is eltartható. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss