Elkészítés: A tésztalapot sós vízben al dente megfőzzük.
A spenótot az olajon megpároljuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Egy másik serpenyőben az apróra vágott hagymát megpároljuk, rátesszük a darált húst, pár percig sütjük. A felkockázott paradicsomot hozzáadjuk, még 2 percig együtt pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Olajjal kikent tűzálló tálba fektetünk egy réteg lasagne lapot, rátesszük a húst, a spenótot, betakarjuk tésztával, addig rétegezzük, amíg az alapanyagok elfogynak.
Megszórjuk a reszelt sajttal, meglocsoljuk a tejszínnel, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre