Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-pulykás lasagne

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztalapot sós vízben al dente megfőzzük.

A spenótot az olajon megpároljuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Egy másik serpenyőben az apróra vágott hagymát megpároljuk, rátesszük a darált húst, pár percig sütjük. A felkockázott paradicsomot hozzáadjuk, még 2 percig együtt pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.

Olajjal kikent tűzálló tálba fektetünk egy réteg lasagne lapot, rátesszük a húst, a spenótot, betakarjuk tésztával, addig rétegezzük, amíg az alapanyagok elfogynak.

Megszórjuk a reszelt sajttal, meglocsoljuk a tejszínnel, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss