Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos palacsinta fetás krémmel töltve

45 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók
  • A palacsintához:
  • 25 dkg friss spenót
  • 1/2 tk só
  • 2 db tojás
  • 30 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 6 dl víz
  • 1 dl olaj
  • bors
  • 1 csipet szerecsendió (őrölt)
  • A krémhez:
  • 5 dkg feta sajt
  • 1 doboz tejföl (kis)
  • 1 doboz krémsajt (kis)
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

  1. A spenótleveleket megmossuk, sós vízben megfőzzük, és botmixerrel pürésítjük.
  2. A palacsintatészta hozzávalóit a spenóttal együtt kikeverjük, és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
  3. A feta sajtot villával összetörjük, majd összedolgozzuk a tejföllel, a krémsajttal, a zúzott fokhagymával, végül sózzuk, borsozzuk . A spenótos palacsintákat végül megtöltjük a krémmel, és feltekerjük őket.

TEJFÖLÖS-GOMBÁS RAKOTT PALACSINTA>>> 

TEPSIS KRUMPLI PALACSINTATÉSZTÁVAL>>> 

DARÁLT HÚSSAL TÖLTÖTT PALACSINTA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss