Elkészítés: A spenótot tűzálló tálba teszem, és mikrosütő legmagasabb fokozatán letakarva 5 percig párolom. Hozzáadom a gyömbért, a fokhagymát és a paprikát, a víz felét, s botmixerrel vagy turmixgéppel összeturmixolom. Hozzáadom az olajat, a babérlevelet, a borsot, a hagymát, s lefedve megint 5 percig párolom. Hozzáadom a paradicsomot, a curryt, a maradék vizet, és 3 percig lefedve párolom. Hozzáadom joghurtot, 4 percig letakarva párolom a mikróban. Közben olajon megpiritom és puhára párolom a csirkemellet, majd hozzáadom a kész szószt, és 5-10 percig együtt főzöm, hogy az ízek összeérjenek. Rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre