hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-gombás quesadilla

MME MME
25 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk rajta a gombát.
  2. Közben a spenótot is megtisztítjuk, váltott vízben megmossuk. Miután lecsöpögtettük, a pirított gombához adjuk a meghámozott és felszeletelt fokhagymával együtt. A leöblített kakukkfű lemorzsolt leveleivel fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és néhány percig pároljuk, amíg a spenótlevelek kissé összeesnek.
  3. A tortillalapokat kiterítjük, majd rájuk kanalazzuk a spenótos-gombás tölteléket. Mindre egy-egy szelet sajtot fektetünk, majd félbehajtjuk a tortillákat.
  4. A quesadillákat kevés vajjal megkenjük, majd forró, száraz serpenyőben aranyszínűre sütjük mindkét oldalukat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss