Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-gombás quesadilla

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk rajta a gombát. Közben a spenótot megtisztítjuk, váltott vízben megmossuk. A pirított gombához adjuk a meghámozott és felszeletelt fokhagymával együtt. A leöblített kakukkfű lemorzsolt leveleivel fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint, és addig pároljuk, míg a spenótlevelek kissé összeesnek.
  2. A tortillalapokat kiterítjük, majd rájukkanalazzuk a spenótos-gombás tölteléket. Mindre egy-egy szelet sajtot fektetünk, majd félbehajtjuk a tortillákat. A tetejüket egy kevés vajjal megkenjük, majd forró, száraz serpenyőben aranyszínűre sütjük mindkét oldalukat.

    BURRITO, QUESADILLA, ENCHILADA - VILLÁMGYORS VACSORÁK TORTILLÁBÓL >>> 

    Még több recept tortillából >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss