Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-fetás egyben sült fasírt

MME MME
65 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, kiolajozunk egy sütőformát. Kevés olajon megpároljuk a fokhagymát és a spenótot. Levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk.
  2. Minden hozzávalót egy keverőtálba teszünk, hozzáöntjük a spenótot is és kézzel összedolgozzuk.
  3. A formába tesszük. 40-50 perc alatt megsütjük, felvágás előtt 5-10 percet hagyjuk hűlni.

Nézd meg videón, hogyan készül a spenótos fetás egyben sült fasírt:

Megjegyzés

1 csésze = 2,5 dl. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss