Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-sajtos batyu

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk. 
  2. Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk. 
  3. A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.
  4. A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.

még több vendégváró falat >>> 

15 PERCES VENDÉGVÁRÓ FALATOK: BACONBE GÖNGYÖLT FETA SAJT>>> 

TÖKÉLETES VENDÉGVÁRÓ: BACONÖS FASÍRTGOLYÓK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss