A spenótot megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk, és az olívaolaj felén megpároljuk, amíg összeesik. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és pár percig még pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal és szerecsendióval.
Megmossuk a spenótot, majd kisebb darabokra vágjuk, és az olívaolaj felén megpároljuk, amíg összeesik. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és pár percig még pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal és szerecsendióval.
A cukkinit és a paradicsomot felszeleteljük, a cukkinit megpirítjuk a maradék olajon.
A lasagne tésztát alaprecept szerint elkészítjük, vékonyra nyújtjuk, és kb. 15 × 8 cm-es darabokra vágjuk, majd tűzálló edénybe rétegezzük a spenótos szósszal, a paradicsommal, a cukkinival és a fetával együtt.
A tetejére szószt és a reszelt sajtot teszünk. Előmelegített sütőben 180 fokon körül-belül 45 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre