Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-batyu sajttal

30 perc
egyszerű
megfizethető
16 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az összetört fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a spenót leveleket és megpároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd hagyjuk kicsit hűlni.
  2. A sajtot lereszeljük, tehetünk hozzá több féle sajtot is, mozzarellát, trappistát, vagy akár füstölt sajtot is és összekeverjük a spenóttal.
  3. Ha fagyasztott leveles tésztát vásároltunk, akkor felengedés után vékonyra nyújtjuk, majd felvágjuk négyzetekre. A spenótos töltelékből egy kanálnyit a tésztára teszünk, majd batyukat formálunk belőle. A tetejét megkenjük a felvert tojással.
  4. A tepsit zsiradékkal kikenjük vagy sütőpapírral kibéleljük. A batyukat ráhelyezzük és előmelegített sütőben kb 25-30 percig sütjük, míg szép pirosra nem pirul a teteje.

Még több spenótos recept>>> 

5 MÓDSZER, HOGY MEGSZERESD A SPENÓTOT!>>> 

Még több sós vendégváró finomság>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss