Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-baconös gnocchi

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A gnocchit lobogva forró, enyhén sós vízben kifőzzük.
  2. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vajat. Rászórjuk a kockázott bacont, egy kevés sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, és kissé megpirítjuk. Hozzáforgatjuk a kifőtt, leszűrt gnocchit.
  3. A megmosott bébispenótból egy marékkal tegyünk félre a tálaláshoz, a többit adjuk a gnocchihoz. Kevergetve összesütjük-forgatjuk amíg a levelek megfonnyadnak. Friss spenótlevelekkel díszítve tálaljuk.

    GNOCCHI HÁZILAG: 10 TIPP, HOGY JOBB LEGYEN, MINT AZ OLASZOKÉ! >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss