hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-aszalt paradicsomos tortellini

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az aszalt paradicsom olajából egy keveset felhevítünk, majd megpirítjuk rajta az aszalt paradicsomot és a felaprított fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig pároljuk, majd meglocsoljuk a habtejszínnel. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a feldarabolt mozzarrellát. Kevergetve addig főzzük, amíg a sajt elolvad.
  3. A tortellinit a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A szószhoz adjuk, 1-2 perc alatt összeforraljuk. Azonnal tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül az spenótos aszalt paradicsomos tortellini:

Megjegyzés

Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető tésztaétel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss