Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótfőzelék III.

MME MME
3 3.6/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felolvasztott parajpürét feltesszük a tűzre, hozzáadjuk a tejet. Hagyjuk felforrni, közben sóval, borssal, cukorral, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és csipetnyi majorannával ízesítjük. 3 evőkanál olajból és lisztből rántást készítünk, amelyhez szintén 2 gerezd zúzott fokhagymát adunk. Ezzel a rántással besűrítjük a főzeléket, és hagyjuk újra felforrni. Ha felforrt, levesszük a tűzről, és hozzákeverünk 1-2 evőkanál tejfölt. A tejföllel már nem szabad újra felforralni, mert elveszti az ízét.

Ezek is érdekelhetnek

Friss