Elkészítés: Jól mossuk meg a spenótot, a rukkolát és a paradicsomokat. Ízlés szerint helyezzük őket egy tányérra. Erre jön majd tojásunk.
A karikára vágott csípős kolbászt egy serpenyőben a vajon jól süssük ki, tegyük azt is a tányérra.
Készítsük el a tükörtojást a kolbászzsíros-vajas serpenyőben, dobjuk rá a sajtot is, ha ez utóbbi is szépen megsült, a sajtos tojást csúsztassuk a többi hozzávalóra/mellé. Szórjuk meg dióval (ez kitűnően helyettesíti egyébként a péksüteményt vagy kenyeret). Ha kívánjuk, néhány karika hegyes erőspaprikával lehet dobni még rajta...
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre