Elkészítés: A krumplit héjában kb. 15 percig, a meghámozott spárgát kb. 10 percig főzöm.
2 kicsi sütésálló üvegtálat használok (kb. 15x15 centisek). Az egyikbe 3-4 vékony vajszeletet vágok, erre helyezem a főtt krumplikat (héjastól), majd megszórom rozmaringgal. A másik üvegtálkába kerülnek a helyszűke miatt félbevágott spárgák, rájuk a cukkini, majd mindezt nyakon öntöm a hollandi szósszal, és a tetejére egy maroknyi reszelt sajtot szórok.
A két tálat 200 fokra előmelegített sütőbe teszem, és kb. 20 perc után kész is a spárgli. :)
A krumplikat szedem ki először a tálból a mélytányérra, és ráöntöm a spárgát, de lehet egymás mellé is tálalni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre