hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban

MME MME
3 4.2/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet egy hegyes, éles késsel felszúrjuk, majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal. Megsózzuk, megborsozzuk, és néhány perc alatt elősütjük olívaolaj és vaj keverékén.Ezután egy tűzálló tál aljára fektetjük a baconszeleteket, és rátesszük a megsütött húsokat.
  2. A sajtmártáshoz a tejszínt egy fazékba öntjük, beletördeljük a márványsajtot és a parmezánt, majd az áttört fokhagymát. Kis lángon addig főzzük, amíg a sajt elolvad.
  3. A mártást a húsokra öntjük, a tetejére paradicsomkarikát teszünk. 20 percig lefedve sütjük, majd a fóliát eltávolítva további 10 perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés

Köretnek párolt rizst ajánlok, bár a burgonyapüre is illik hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss