Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szuperegészséges és isteni finom! Sajtos-spárgás rakott palacsinta - lépésről lépésre!

Te is imádod a roppanós spárgasípokat? És palacsintába próbáltad már tekerni? És olyanba, amelyik quinoából készült? Ha igen-nem-nem a válaszod, akkor mindenképp próbáld ki a lenti receptünket, ahol bemutatjuk ezt a mennyei fogást - lépésről lépésre!
Hozzávalók

A palacsintatésztához:
1 bögre quinoaliszt (reformboltból)
1/2 bögre kukoricaliszt
1/2 bögre teljes kiőrlésű liszt
1/2 bögre tej + a hígításhoz
3 db nagy tojás (L)
2 ek olívaolaj + a sütéshez
1/4 tk tengeri só
A töltelékhez:
1 köteg (kb. 50 dkg) zöld spárga
olaj a pirításhoz
kb. 10 dkg vékonyra szeletelt sonka
1 csomag lapka sajt vagy könnyen olvadó szeletelt sajt
1 adag besamelmártás
reszelt parmezán sajt a tetejére

Az lépésekért kattints a galériára!
Így készíts tökéletes besamelmártást >>> 
besamel mártás ALAPrecept >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss