Elkészítés: A spárga végeit levágom, majd harmadolom, cukros, sós vízben felteszem főni.
A bacont hosszában kettévágom, felszeletelem, a fokhagymát aprítom.
Egy serpenyőbe öntök kevés olajat, teszek rá vajat, belerakom a bacont, a fokhagymát és a megfőzött zöldspárgát, fűszerezem. Közben felteszem a spagettit főni. Amikor a bacon és a spárga már átpirult, kiveszem a a spárgacsúcsokat, a többire rászedem a tésztát, merek rá egy keveset a főzőléből, öntök rá fehérbort, szórok rá vagdalt petrezselymet, összekeverem, tálalok.
A tányérra szedek a tésztából, rászórom a spárgacsúcsokat, diót, rámorzsolom a júhsajtot, reszelek rá trappistát, díszítem petrezselyemlevéllel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre