Elkészítés: Egy jénai aljára egymás mellé rakjuk a baconszeletek felét, ezt megszórjuk vastagon reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ebbe mártjuk a hús mindkét oldalát, majd a tálba rakjuk, a sajtrétegre. Erre szintén sajt jön, majd darabokra vágott spárga, ismét tojásba mártott hús, majd sajt következik, végül befedjük a maradék baconszeletekkel. A maradék tojást egyenletesen ráöntjük az ételre.
Alufóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe rakjuk. 30 perc múlva levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.
Én petrezselymes krumplipürével és párolt tejfeles karfiollal tálalom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre