Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás-sajtos rakott pulykamell

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy jénai aljára egymás mellé rakjuk a baconszeletek felét, ezt megszórjuk vastagon reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ebbe mártjuk a hús mindkét oldalát, majd a tálba rakjuk, a sajtrétegre. Erre szintén sajt jön, majd darabokra vágott spárga, ismét tojásba mártott hús, majd sajt következik, végül befedjük a maradék baconszeletekkel. A maradék tojást egyenletesen ráöntjük az ételre.

Alufóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe rakjuk. 30 perc múlva levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.

Én petrezselymes krumplipürével és párolt tejfeles karfiollal tálalom.
Jó étvágyat!

Megjegyzés

Most már jön a rengeteg zöldség, spárga helyett csinálhatjuk zöldborsóval, zsenge sárgarépával, erdei gombával, bármivel.
- Andrea12

Ezek is érdekelhetnek