Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás rizottó

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sípok alsó részén lehámozott, megmosott zöld spárgát falatnyi darabokra vágjuk. (A csúcsokat hosszabbra hagyhatjuk.) A megtisztított salottahagymát apróra kockázzuk, és lábosban felhevített 1 ek vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a rizst, és kissé lepirítjuk.
  2. Felöntjük a borral, majd folyamatos keverés közben apránként mindig annyi forró alaplét adunk hozzá, amennyit felszív. Ezután beleforgatjuk a spárgát, és tovább főzzük kb. 10 percig.
  3. Végül belekeverjük a maradék vajat és a finomra reszelt sajtot. Megsózzuk, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk.

GYORS, KIADÓS, EGYSZERŰ - 11 ISTENI RIZOTTÓ RECEPT >>> 

8 HIBA, AMI TÖNKREVÁGHATJA A RIZOTTÓDAT >>>

SPÁRGA: HOLLANDI MÁRTÁSSAL VAGY KRÉMLEVESBEN - ÍGY A LEGFINOMABB! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss