Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás rakottas

45 perc
egyszerű
költséges
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A csirkemellet megmossuk, majd csíkokra vágjuk.

2.

A hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csirkét, fűszerezzük és ha megpirult, felöntjük kis vízzel, amíg készre nem fő. A spárgát közben meghámozzuk (a végéből érdemes levágni pár centit, mert az szokott fás lenni), és pár cm-es darabokra vágjuk majd 10 percig főzzük.

3.

Közben a tömlős sajtot összekeverjük a joghurttal és zúzott fokhagymával és egy kiolajozott tepsibe rétegezzük az egészet. Hús, spárga, szósz.

4.

Ha a hús és a spárga kész van, akkor leöntjük a tömlős sajtos-joghurtos szósszal, és egy enyhén kiolajozott tepsibe tesszük.

5.

20 perc alatt összesütjük, félidőben ráreszeljük a sajtot a tetejére. Párolt rizzsel vagy friss rozskenyérrel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss