hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás panna cotta eperrel

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A tejet és a tejszínt felforraljuk a vaníliarúddal és a megtisztított spárgával. Hozzáadjuk a porcukrot és a citromlevet. Elkeverjük, majd leszűrjük.

2.

A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a tejes keverékhez adjuk. Kevergetve feloldjuk. Poharakba szűrjük, majd a hűtőbe tesszük.

3.

A megtisztított epret felaprítjuk. A felét összeforgatjuk a finomra vágott citromfűvel. A megmaradt epret nagyobb darabokra vágjuk, összeturmixoljuk, átpasszírozzuk. A citromfüves epret összekeverjük az eperpéppel, majd a krémre kanalazzuk.

Ezek is érdekelhetnek