Elkészítés: Egy tálba tegyük bele a kukoricalisztet, a búzalisztet, a szezámmagot, a sót, a sütőport, és keverjük alaposan össze. Ezután öntsük hozzá az étolajat és a vizet, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze.
Ezután nyújtsuk ki, és béleljük ki vele a piteformát (én fólia között nyújtom ki, úgy könnyebb bánni a tésztával, de akár tenyérrel is belelapogathatjuk a piteformába). A piteformába lévő tészta tetejére helyezzünk sütőpapírt, majd töltsük fel nehezékkel (pl. bab, rizs...). Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes lángon süssük 15 percig. Ezután vegyük ki a sütőből, majd távolítsuk el a sütőpapírral együtt a nehezéket.
Kenjük le a tésztát felvert, egész tojással, majd tegyük vissza a sütőbe, és süssük még 5 percig. Végül vegyük ki a sütőből, és hagyjuk kicsit hűlni.
A harcsafilét vágjuk kisebb darabokra, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd csepegtessük meg citromlével. Ezután keverjük össze, és hagyjuk egy kicsit állni, hogy az ízek átjárják.
A spárga bimbós részét vágjuk le, majd a megmaradt szárrészt, vágjuk kisebb darabokra (fehér spárga száráról előtte hámozzuk le a fás részt). A spárgaszárakat főzzük enyhén sós vízben 5 percig, majd tegyük hozzá a bimbókat, és főzzük még 2-3 percig. Ezután szűrjük le, hideg vízzel öblítsük le, majd alaposan csepegtessük le a spárgát.
Egy tálba tegyük bele a tejfölt, majd adjuk hozzá az egész tojásokat, ízlés szerint sót, őrölt borsot és szerecsendiót, majd kézi habverővel keverjük simára. Végül reszeljük hozzá a sajtot, majd fakanállal alaposan keverjük össze.
Az elősütött pitetésztára tegyük rá a befűszerezett haldarabokat és a lecsepegtetett spárgaszárakat. Ezután óvatosan öntsük rá a tejfölös-tojásos-sajtos keveréket, majd helyezzük rá a spárgabimbókat.
Tegyük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt süssük készre. A sütőből kivéve, hagyjuk kicsit hűlni, majd tálaljuk.
Tálalás előtt ízlés szerint szeleteljük fel. Kínálhatunk hozzá ízlés szerint salátát is. Melegen és hidegen egyaránt nagyon finom.