Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás csirkemell

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A spárgákat meghajlítjuk, és letörjük a fás részét.
  2. Ezután egy-egy szelet hússal körbetekerünk 4-5 szál spárgát. Tűzálló tálba sorakoztatjuk a tekercseket, és meglocsoljuk a tejszínnel.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben, fóliával lefedve kb. 25 percig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát, és további 10 perc alatt pirosra sütjük.

Megjegyzés

A spárga alsó részét félreteszem, felhasználható levesbe, csak a fiatal, nem fás felső részére lesz szükségem. - hodyma

Ezek is érdekelhetnek

Friss