Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az egyik legnagyobb élelmiszerbolt is bezár december 24-én

default user icon
MME
Újabb üzletlánc csatlakozott a Lidl meghosszabbított karácsonyi boltzárjához.

A Lidl Magyarország pár héttel ezelőtt azt a meglepő bejelentést tette, hogy a korábbi évekkel ellentétben idén nem nyitnak ki az üzletei december 24-én. Az üzletlánc eddig szenteste napján rövidített nyitvatartással várta a vásárlókat, ám 2023-ban egyáltalán nem lesznek nyitva a boltjaik.

A döntéshez, azaz a meghosszabbított karácsonyi zárvatartáshoz azóta olyan cégek csatlakoztak mint a Rossmann, a Penny, a Jysk, a Mountex, az OBI, az XXXLutz, a Diego és a Libri, most pedig kiderült, hogy egyes SPAR-üzletek is zárva tartanak december 24-én.

A SPAR üzletei közül több is zárva lesz december 24-én

"A Spar úgy döntött, hogy saját üzemeltetésű egységeinek többségét zárva tartja december 24-én" – jelentette be Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója a Blikken.

Az Interspar hipermarketek, valamint egyes bevásárlóközpontokban lévő Spar és City Spar szupermarketek nyitva lesznek december 24-én déli 12 óráig. Azok az alkalmazottak, akik ezen a napon dolgozni fognak, 100%-os túlóra pótlékban részesülnek.

A franchise üzletek – Spar partner, Spar market –, valamint a töltőállomásokon található egységek – Spar express, Orlen-Despar – maguk döntenek a nyitvatartásról, mivel azok működtetése ebben a tekintetben független a Spar Magyarországtól.

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss