Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Garnélás spagetti

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Az előfőzött mirelit garnélát, kiengedés után lecsepegtetjük.
  2. A megtisztított hagymát kockára, a paprikákat vékony csíkokra vágjuk, majd a 3 ek felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Megsózzuk, kissé megpuhítjuk.
  3. A garnélát hozzáadjuk, rövid ideig pirítjuk, a bort hozzáöntjük és 3 percig együtt forraljuk, csiliszósszal sűrítjük.
  4. A spagettit sózott, forrásban lévő vízben 7-8 perc alatt kifőzzük. A garnéla felével és a petrezselyemzöld egyrészével összekeverjük, melegen tartjuk. Tálra rakva, a maradék garnélával, a petrezselyemzölddel és az őrölt borssal megszórva kínáljuk.

    9 VILLÁMGYORS TÉSZTAÉTEL A HÉTKÖZNAPOKRA >>> 

    A TÖKÉLETES SPAGETTI 10 TITKA A FŐZÉSTŐL A TÁLALÁSIG >>> 

    FUSSILI, PENNE, SPAGETTI: MELYIK TÉSZTÁHOZ MILYEN MÁRTÁS PASSZOL? >>


Ezek is érdekelhetnek

Friss