Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spaghetti con frutti di mare

4.5/5
30 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A királyrákról leszedem a páncélt, eltávolítom a bélcsatornát, a tintahalat és a polip karjait kisebb darabokra vágom. A hagymákat megpucolom, apróra vágom. A spaghettit felteszem főni.

Egy serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát, majd beleteszem a tenger gyümölcseit, fűszerezem, beleöntöm a tejszínt. Készre főzöm, beleteszem a leszűrt tésztát, átforgatom.

Tálaláskor a tányérra helyezem a tésztát és tengeri herkentyűket, megszórom kapribogyóval és tarka borssal, valamint reszelt parmezánnal, díszítem bazsalikomlevéllel és felaprított medvehagymával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss