Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spagetti carbonara

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük, a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük, és melegen tartjuk.
  2. Közben meghámozzuk és összezúzzuk a fokhagymát. A bacont felaprítjuk. Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a fokhagymát. Hozzáadjuk a bacont, kissé megpirítjuk. Felöntjük az egészet a tejszínnel, és felforraljuk.
  3. Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a tojássárgáját, elkeverjük, végül összeforgatjuk a mártást a főtt tésztával. Frissen reszelt sajttal megszórva tálaljuk.


Megjegyzés

Fotó: Shutterstock - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss