Elkészítés: A húst kiklopfolom, sózom, majd egy kevés olajban mindkét oldalán megsütöm. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, zúzott fokhagymával és Erős Pistával megkenem.
Közben a spagettit sós vízben megfőzöm. A hús maradék zsiradékán a bacont kisütöm, és ha kihűlt, a tejföl felét és a tojások sárgáját elkeverem benne. Erre szedem ki a megfőtt spagettit, összekeverem. A tojások fehérjét felverem, lazán beleforgatom a spagettibe, és nagy kupacokat rakok belőle a hússzeletekre. Meglocsolom a maradék tejföllel, és rászórom a maradék reszelt sajtot.
Annyi időre teszem 200 fokos sütőbe, hogy a tetején a sajt szépen megpiruljon. Ha a spagetti több lenne, mint amennyi a hússzeleteken elfér, külön kupacokba rakva sütöm meg.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre