Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, megpirítjuk benne a zúzott fokhagymát, majd rádobjuk a spenótot és pár perc alatt megfonnyasztjuk.
A tojást kissé habosra keverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a spenótot, a spagettit, majd hozzámorzsoljuk a fetát és alaposan összeforgatjuk. Végül ízlés szerint megsózzuk, -borsozzuk.
A tojásos tésztát egy kivajazott, hőálló tálba öntjük, rádaraboljuk a vajat, és 200 fokon, kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A maradék tészta hasznosítására. Pár darab tojás, sajt és spenót felhasználásával egy fantasztikusan finom reggeli vagy vacsora készülhet belőle. - Baloghné Judit
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!