Elkészítés: A húst keverjük össze a fenyőmaggal, a petrezselyemmel, a citrom reszelt héjával, kevés olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk, majd formázzunk belőle (maximum) diónyi gombócokat. Süssük ki őket forró olajon.
Közben a vöröshagymát, a sárgarépát és a szárzellert vágjuk nagyon apró kockákra, pároljuk meg kevés olívaolajon, és öntsük fel a paradicsomszósszal. Forraljuk össze, ezután rakosgassuk bele a kisütött húsgombócokat, majd alacsony lángon főzzük össze 1 óra alatt.
Főzzük ki sós vízben a spagettit, szűrjük le, majd a húsgombócos szósszal tálaljuk, megszórva parmezánnal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre