Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spagetti barackos-bárányos raguval

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. Az aszalt barackot felaprítjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.

Az olajat mélyebb edényben felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, a fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, morzsásra pirítjuk. Belekeverjük a paradicsomot, a barackot, az őrölt fűszereket, sózzuk, borsozzuk és felforraljuk. Lefedve, lassú tűzön kb. 15 percig főzzük.

A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük.

A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A mártásba keverjük a petrezselymet, a mandulaforgácsot, és összeforgatjuk a tésztával. A reszelt parmezánnal megszórva azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Spingerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek