Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sós tejkaramella

120 perc
egyszerű
átlagos
25 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A habtejszínt egy lábasban feltesszük főni a sóval. Hozzáadjuk a vajat, és kevergetve felolvasztjuk benne, majd levesszük a tűzről.
  2. Egy másik lábasba öntjük a cukrot, a mézet és a vizet, és pár perc alatt sűrű karamellé főzzük. Folyamatosan kevergetve, apránként hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
  3. A masszát szilikon bonbonformába öntjük, hűlni hagyjuk, majd 2 órára a hűtőbe tesszük. 


    ÍME A RECEPT VIDEÓN >>> 

    ELLENÁLLHATATLAN KARAMELLÁS DESSZERTEK >>>

    KARÁCSONYI RECEPTEK, ÜNNEPI ÉTELEK >>>

    ELLENÁLLHATATLAN DESSZERTEK KARÁCSONYRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss