A puha vajat összekeverjük a reszelt sajttal, a tejföllel, a sóval, és ízlés szerint őrölt borssal.
Ezután egyesével hozzákeverjük a tojásokat, hogy egy sima masszát kapjunk.
Ezután hozzászitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, és összekeverjük, összegyúrjuk a tésztát. Ezután legalább egy órára hideg helyre tesszük, vagy a hűtőbe. (Ha túl száraz lenne, akkor még egy kevés tejfölt hozzákeverünk.)
A tésztából nagyobb diónyi golyókat formázunk, majd ízlés szerint meghempergetjük szezámmagba. (Meghempergethetjük még pl. köménymagba, vagy egy csipet pirospaprikával összekevert lisztbe is.)
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd egymástól távolabb, ráhelyezzük a golyókat.
Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 20-25 perc alatt szép pirosra süssük. A sütőből kivéve a tepsin hagyjuk teljesen kihűlni.